Medalion de sturion in sos picant si legume

de abetina in Peste, 14 Dec 2018 | 6007 vizualizari

 

Rețete românești de suflet

 

INGREDIENTE

  • 6 bucati medalion de sturion
  • 100 gr.pasta de tomate
  • 100 ml.zeama de ardei iuti
  • 10 gr,piper macinat
  • 10 gr.condimente de peste
  • 10 gr. usturoi pudra
  • 3 rosii
  • 1 radacina de pastarnac
  • 1 morcov
  • 2-3 ardei iuti
  • 1 legatura de ceapa verde 
  • 1 legatura de usturoi verde 
  • 1 adrei gras rosu
  • 5 foi de dafin
  • 1 lamaie
  • 100 ml.ulei
  • 1 lingura rasa sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Medalion de sturion in sos picant si legume:

Se spala pestele si se pune in tava in care am pus uleiul, adaugam ceapa taiata marunt, usturoiul taiat marunt, pastarnacul si morcovul taiat rondele, ardeii iuti, ardeiul gras tocat marunt, foile de dafin si rosiile taiate felii.
Facem un sos din pasta de tomate.
Intr-un vas punem pasta de tomate si peste ea adaugam 100 ml. apa, sare, piperul macinat, condimentele de peste, usturoiul pudra, zeama de ardei iuti si omogenizam bine, apoi turnam compozitia in tava cu peste, ornam tava cu o lamaie taiata felii si dam tava la cuptor pentru circa o ora la foc potrivit.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Medalion de sturion in sos picant si legume" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Macrou la gratar